Marco Hobelman

Hobelman

Marco Hobelman (1971) is in 1994 afgestudeerd als ingenieur werktuigbouwkunde aan de technische hogeschool in Arnhem. Daarna begon hij bij zijn vader en broer in het bedrijf Hobelman – Halle als constructeur machines. Ook draaide hij als machinist op graafmachines. Hij werd toen direct mede-eigenaar van Hobelman – Halle.
In 2005 ging Marco zich verdiepen in de mechatronica en CAN-bussystemen, en tevens een cursus programmeren volgen. Hierdoor heeft hij zijn passie gevonden in het ontwerpen van machines, met daarbij de automatisering. Zijn ervaring als kraanmachinist en constructeur machinebouwer komt goed van pas om de praktische werkzaamheden toe te passen in de automatisering.
Nu heeft hij ook een adviserende rol bij de ontwikkeling van automatisering bij waterschappen en in de aannemerij. 

Jos Lentfert

Parker Hannifin

Jos Lentfert is Application Engineer Hydraulics & Controls bij Parker Hannifin Benelux. Met meer dan 35 jaar ervaring in het ontwerpen van hydrauliek- en besturingssystemen is hij verantwoordelijk voor het adviseren en technisch ondersteunen van klanten. Daarnaast werkt hij samen met ontwikkelcentra binnen Parker voor het doorontwikkelen van de IQAN-besturingstechniek en hydrauliek.

Rob ten Vregelaar

Topcon

Rob ten Vregelaar is Business Development Manager bij Topcon Positioning Netherlands

Robbert Boersma

PON Equipment

Robbert Boersma is sales director bij Pon Equipment

Dick Klaassen

Xeelas

Tijdens zijn loopbaan als elektrische engineer heeft Dick inzichten en kennis opgedaan werkend voor organisaties als de Koninklijke Luchtmacht, Artsen zonder Grenzen en Alfa Laval. Hij heeft voor deze organisaties werkzaamheden verricht onder de meest extreme omstandigheden in plaatsen als Afghanistan en Zuid-Soedan. Door deze ervaringen en zijn liefde voor techniek heeft Dick in 2015 Xeelas opgericht. Met behulp van technische innovatie en het begeleiden van de daaruit volgende verandering brengt Xeelas een unieke propositie voor bedrijven in de Bouw en Infra.