BMWT

De BMWT is de belangenbehartiger van leveranciers van bouwmachines, magazijninrichtingen, wegenbouwmachines en transportmaterieel. De BMWT levert toegevoegde waarde voor de leden en hun klanten op het gebied van veilig, deskundig en duurzaam werken.

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland is dé ondernemersorganisatie voor de bouw en infra. Wij verenigen en verbinden 4300 kleine en grote bedrijven, behartigen de belangen van de sector op lokaal, regionaal, landelijk en Europees niveau, en maken ons hard voor vernieuwing in de bouw en infra.

Pon Equipment

Pon Equipment is marktleider in grondverzet en recyclingmaterieel. We hebben dealerschap van Cat grondverzetmachines, Multidocker overslagmachines, Komptech afval- en recyclingmachines en McCloskey recyclingmachines.

Als dealer biedt Pon Equipment totaal oplossingen. Op uw wens kunnen efficiënte en betrouwbare Cat machines (zowel nieuw, gebruikt als huur) worden voorzien van speciale functies en maatwerk of modificatie passend binnen uw activiteiten.

Topcon

Wij willen een partner zijn in het bieden van oplossingen en ondersteuning op gebied van hoge precisie plaatsbepalingssystemen binnen de bouw & infra geodesie. Hiermee willen we de klant in staat stellen om slimmer, rendabeler en productiever te zijn. “Continue verbetering van uw productiviteit door slimme integratie van de snel ontwikkelende informatie van buitenaf en onze technologie”.

Xeelas

Xeelas betekent transformatie. Dat is ook precies de vraag die veel bouwbedrijven hebben in dit tijdperk van digitale techniek: "Hoe ga ik mijn bedrijf veranderen om hierin mee te gaan?" Xeelas helpt organisaties met deze digitale transformatie. Hoe past het in de bedrijfsstrategie, welke zaken pak je als eerst aan en hoe voer je het uit? Maar voor ons is dit maar één kant van de medaille. Xeelas heeft ook de expertise in huis om elk technisch vraagstuk te realiseren. Xeelas heeft engineers die de hele puzzel pasklaar voor jouw organisatie maken: van hardware in de machines en materialen tot en met software en online inzage in de data. Kortom: een volledige end-to-end service.

Parker Hannifin | Hobelman

Ooit begonnen in 1960 als een kleine eenmanszaak, is Hobelman Halle BV in de loop der jaren uitgegroeid tot een bedrijf met een grote diversiteit aan werkzaamheden en producten voor bijvoorbeeld slootonderhoud en cultuurtechnisch werk.

Het bedrijf bestaat uit twee apart opererende takken, Machinebouw en Cultuurtechniek, die elkaar versterken. 

Parker Hannifin is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van technologieën, systemen en componenten op het gebied van aandrijving, besturing en procesbeheersing. Parker levert producten in negen technologieën: hydrauliek, pneumatiek, slangen&koppelingen, afdichtingen, procesbeheersing, filtratie, klimaatbeheersing, electromechanica en luchtvaart. 

BIA Benelux

BIA Benelux levert in de gehele Benelux kwalitatief hoogwaardige grondverzet-, sloop-, overslag-, recyclingmachines en generatorsets en maakt onderdeel uit van de BIA Group. Het hoofdkantoor voor Nederland is gevestigd in Zutphen. Nieuw, verhuur of gebruikt: alles is mogelijk.

Maar wij zijn méér dan machines alleen. Met financiering, onderdelenvoorziening, onderhoud en een 24/7 storingsdienst bieden we u een solide totaaloplossing. Uw werk moet immers altijd doorgaan. Daar staan wij voor!

Demarec

Demarec is een toonaangevende innovator in de sloop- en recyclingsindustrie. OilQuick volledig hydraulische snelwisselsysteem biedt legio voordelen. Het geavanceerde OilQuick snelwisselsysteem maakt graafmachines, wielladers en vorkheftrucks efficiënter inzetbaar. Maar dat is niet het enige voordeel van het OilQuick systeem van Demarec. Immers dankzij een forse tijdbesparing kan er bij ieder project meer rendabel en kosteneffectief worden gewerkt met als klinkend resultaat een positiever bedrijfsresultaat.

BTO DigTech

BTO DigTech is gespecialiseerd in het veiliger en eenvoudiger maken van uw werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouwsector. Van het opbouwen van graafindicatie, overdruk filter systemen, track & trace of centrale vetsmering tot het uitvoeren van de periodieke keuringen van uw grondverzetmachines. Bij ons komen onafhankelijk advies op maat, flexibiliteit en kwaliteit samen.

ITR Benelux

ITR is producent op het gebied van hoogwaardig rijwerk, rijwerkonderdelen en rubber tracks. ITR Benelux is een fabrieksvestiging van ITR wereldwijd.

TelliQ

Het is belangrijker dan ooit om de juiste technische tools te hebben voor het plannen, opvolgen en optimaliseren van uw wagenpark, machines en apparaten. TelliQ helpt bedrijven om bij te blijven in de digitalisering​

Brigade Electronics

Brigade Electronics is marktleider op het gebied van voertuig veiligheidssystemen, met oplossingen voor bedrijfsvoertuigen en off road machines.