Richard van Hooijdonk

Trendwatcher & Futurist

Als futurist, keynotespreker en trendwatcher is Richard van Hooijdonk een autoriteit op het gebied van opkomst van nieuwe technologieën. Met zijn internationale researchteam onderzoekt hij trends op het gebied van robotica, drones, zelfrijdende systemen, 3D & 4D printing, sensoren, blockchain, quantum computing, neurotech, biotech, platforms en augmented & virtual reality. Samen met kunstmatige intelligentie zorgen deze technologieën voor baanbrekende mogelijkheden, maar ook voor uitdagingen en bedreigingen voor mensen, bedrijven en overheden. 

Laat je inspireren door Richard tijdens zijn talk over de toekomst van bouw- en metaalsector om 9.30 uur op het Kennisplein.

Anita Dalmolen

Manager P&O

Negen jaren geleden ben ik bij GroeNoord als Management assistent begonnen. Ik kreeg al snel de kans om de focus te leggen op personeelszaken.  Eerst “gewoon, met gezond boeren verstand” gestart. Daarna heb ik de mogelijkheid gekregen om hiervoor opleidingen te volgen.

In 2017 kwam er een overname en werd GroeNoord verdubbeld in vestigingen en medewerkers. Personeelszaken werd een afdeling, er kwam versterking bij.

In 2020 is GroeNoord nogmaals gegroeid en werden de provincies Overijssel en Gelderland. Het P&O team werd verder opgeschaald.

Door kansen te zien, ze te krijgen en aan te nemen, zeg ik met trots, dat ik Manager P&O ben van een heel mooi bedrijf.

Een bedrijf dat ontwikkeling van het bedrijf maar ook zeker van de medewerkers erg belangrijk vindt.

Jan Hommes

Directeur BMWT

Jan Hommes is sinds 1 november 2013 directeur van de BMWT. Na zijn studie economie ging Jan eerst voor het Ministerie van Economische Zaken werken. Inmiddels heeft Jan al meer dan 20 jaar ervaring bij brancheorganisaties in uiteenlopende rollen. Bij de BMWT maakt hij zich onder andere sterk voor het veilig werken met veilige en duurzame machines.;

Boudewijn Warbroek

Hoofdredacteur BouwMachines

Boudewijn Warbroek werkt 35 jaar in de journalistiek. Sinds het voorjaar van 2017 is hij hoofdredacteur van BouwMachines. In de loop der jaren werkte Boudewijn in uiteenlopende functies voor verschillende titels en media. Als hoofdredacteur van Cobouw verdiepte hij zich in het wel en wee van de bouwsector. Boudewijns hart gaat sneller kloppen van innovatief en gedurfd ondernemerschap.

 

Sandy Nijhuis

Moderator BouwMachines Kennisdag

Ook deze BouwMachines Kennisdag is Sandy weer aanwezig om het programma in goede banen te leiden en de gastsprekers kritische vragen te stellen. Uiteraard zal Sandy het publiek uitnodigen te participeren met vragen!